Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'e o sözleri bakın kim söylemiş

/ Kaynak: İHA
Şenol Güneş'e o sözleri bakın kim söylemiş

SPOR Haberleri  / İHA

Güneş'in Bursaspor maçının ardından sarf ettiği sözleri söyleyen futbolcunun Yeşil-Beyazlılar'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen olduğu öğrenildi

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında dün sahasında Beşiktaş ile karşılaşan Bursaspor, son dakikalarda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Bursaspor'u çalıştıran deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş'in mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Bursa yerel basının bir sorusuna verdiği cevapları geceye damga vurdu.
'Senin kaptanın bana gelmek için yalvardı'
Bir gazetecinin, "Bursaspor'u çalıştırdığınız dönemde Uludağ'ın havası temiz, İstanbul ise kirli akvaryum gibi" açıklamalarınız vardı. Şimdi bir İstanbul takımını çalıştırıyorsunuz. İstanbul'un içinde, akvaryumda iken bu konuyu şimdi nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki sorusuna Güneş, "Ben Bursaspor'u seviyorum, Bursa'yı seviyorum. Ben burada iyi niyetle hizmet ettim. Ben futbol hayatımda en büyük katkıyı Bursaspor'a yaptım. Bugün de bunun meyveleri yeniyor. Beni başka hocalarla karıştırmayın. Bursaspor'u, Bursa'yı seviyorum. Havası da güzel. Çok temiz bir havası var. Dağ havası var. Hiç de aksini söylemiyorum. Şimdi İstanbul'da söylediğim kirlilik manasını onlar da biliyorlar. Bana atılan küfürler bana hiç dokunmadı. Üzüldüm ama kendim için değil Bursaspor için üzüldüm. Bazı şeyleri açmak istemiyorum. Senin kaptanın bana yalvardı bana gelmek için. Sonra başkanı aradım konuştum. Bunları gündeme getirmek değil niyetim" ifadelerini kullandı.
Serdar değil Volkan
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isim vermeden, 'Senin kaptanın bana yalvardı bana gelmek için' ifadesini kullandığı futbolcu Yeşil-Beyazlılar'ın mevcut kaptanı Serdar Aziz olduğu zannedildi. Ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı. Güneş'in bahsettiği ismin geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kaptanlık yapan ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu Volkan Şen olduğu öğrenildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...