Podolski, son 4 sezonun en başarılı istatistiğine ulaştı

Podolski, son 4 sezonun en başarılı istatistiğine ulaştı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da altın çağını yaşayan Alman yıldız, 11 maçta 5 gol atarak Arsenal ve Inter'deki döneminden daha iyi birperformans ortaya koydu

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lukas Podolski sarı-kırmızılı forma altında kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiriyor. Süper Lig'de sarı-kırmızılı formayla oynadığı 11 maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Lukas Podolski son 4 sezonun en iyi gol rakamına ulaştı. Köln'de oynadığı 2011-2012 ve 2004-2005 sezonlarında forma giydiği ilk 11 lig maçında 9'ar gol kaydeden Alman yıldız, Bayern Münih, Arsenal ve Inter'de ise aynı başarıyı yakalayamamıştı. Alman Milli Takımı'nın kadrosunda da kendisine sıklıkla yer bulan Lukas Podolski'nin bu formu Teknik Direktör Joachim Löw'ün de yüzünü güldürüyor. Yıldız oyuncunun Euro 2016'da ülkesinin formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz sezona Arsenal'de başlayan ve Inter'de noktalayan Podolski, 2014-2015 sezonunu 31 maçta 2'si Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a olmak üzere 4 golle tamamlamıştı.
Avrupa'da da susmadı
Alman yıldız, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de iki kez fileleri sarsarak, Avrupa'da ses getirmeyi başarmıştı. Bu sezon Galatasaray'da toplamda 7 gole ulaşan Poldi, takımının en golcü oyuncusu durumunda bulunuyor. Galatasaray'ın ileri uçta görev yapan iki ismi Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un toplam gol sayıları kadar bu sevinci yaşayan Podolski, 16 resmi maçta bin 322 dakika sahada kalarak Muslera'nın ardından en çok süre alan isim konumunda yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...