İngilizler devre arasında Burak için geliyor

İngilizler devre arasında Burak için geliyor

SPOR Haberleri

İngiliz kulübünün Galatasaray'da mutsuz olan Burak Yılmaz için devre arasında yeni bir teklif yapmayı planladığı öğrenildi.

West Ham Burakın peşini bırakmıyor! Galatasaray' ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz devre arasında takımdan ayrılabilir. Sarı-Kırmızılı yönetim Burak'ın takımdan ayrılacağı haberlerini sürekli yalanlamasına rağmen West Ham'ın daha önce de istediği Burak için yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Daha önce Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Biliç'in çalıştırdığı takım olan West Ham'ın 12 milyon Euro'luk teklifine rağmen taraftar tepkisinden çekinildiği için gerçekleşmeyen bu transferin Ocak ayında gerçekleşebileceği konuşuluyor. 
 
AYRILMAK İSTİYOR 
 
Son günlerde yakın çevresine Galatasaray'da mutsuz olduğunu söyleyen Burak Yılmaz'ın bu kez ayrılmayı
kafasına koyduğu gelen bilgiler arasında. West Ham kulübü Teknik Direktör Slaven Bilic'in çok istediği Burak Yılmaz için devre arasında yeni bir teklif sunması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin teklife bu kez olumlu cevap vereceği öne sürüldü.
 
(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...