Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Donk transferi için düğmeye basıldı!

Donk transferi için düğmeye basıldı!

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, Melo sonrası yaşadığı sorunu Kasımpaşa'nın Hollandalı yıldızını alarak çözmek istiyor. Ryan Donk transferi için düğmeye basıldı.

Galatasaray, devre arasında yapılacak transferler için düğmeye bastı. Yönetim, kaliteli ama maliyeti düşük isimler üzerinde dururken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu raporunu sundu. Genç hoca, Melo'nun ayrılmasının ardından orta alanda doğan boşluğu Kasımpaşa'dan Ryan Donk ile doldurmak istiyor. Hollandalı futbolcunun en büyük artısı, İstanbul'u ve ligi çok iyi tanıması.
Sezon öncesi de sarı-kırmızılı ekibin gündemine gelen 29 yaşındaki savunmacı, hem stoperde hem de ön liberoda oynayabiliyor. Bu sezon ön liberoya geçtikten sonra takımın belkemiği haline gelen Hollandalı'nın sözleşmesi sezon sonu bitecek. Galatasaray, Kasımpaşa'yı cüzi bir rakama ikna edip Donk'a sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızılı formayı giydirmeyi çok istiyor.
 
YENİDEN CAMPBELL
Hamza hoca, forvete de takviye istedi, sarı-kırmızılıların eski aşkı alevlendi. Cimbom, Arsenal'in Kosta Rikalı forveti Joel Campbell için düğmeye bastı. Tıpkı Donk gibi o da sezon sonu serbest kalıyor. Sportif direktör Cenk Ergün'ün İngiltere'ye giderek Arsenal menajeri Arsene Wenger ile masaya oturacağı öğrenildi.
 
(Sözcü)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...