Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Inter'den Serdar Aziz için resmi teklif!

Inter'den Serdar Aziz için resmi teklif!

SPOR Haberleri

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz'in temsilcisi Haluk Canatar transfer için önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Canatar, ''Ne Şenol Güneş Serdar'ı aradı. Ne de Serdar Şenol Güneş'i aradı. Transfer için. Asla böyle bir konuşma geçmedi ikili arasında. Şenol hocanın kastettiği futbolcu Serdar değil. Ayrıca Serdar, bu yollara tevessül edecek bir kişi değil. 4 büyük takımdan son 3 yıl içerisinde 10'dan fazla resmi teklif alan bir oyuncu neden transferi için yalvaran bir üslupla konuşsun. 4 büyük takım istedi. 10'nun üzerinde resmi teklif aldı. Dolaylı konuşmaları hiç saymıyorum. Galatasaray'da 3 başkan değişti. 3 başkan da istedi Serdar'ı. Yurtdışından teklifler alıyor'' dedi.

ŞENOL HOCA ''SENİ TRANSFER ETMEK İSTİYORUM'' DEMİŞTİ

Canatar, ''Ben her ihtimale karşı Serdar'ı aradım sordum. 'Şenol hocayı aradın mı?' diye sormak için. Serdar sadece yazın Şenol hocanın Beşiktaş'a transferi gerçekleşince, hocayı aradı. Serdar o anda Bodrum'da tatil yapıyordu. 'Hocam hayırlı olsun. Başarılar dilerim' dedi. Şenol Güneş ise teşekkür ettikten sonra, 'Serdar seni transfer etmek istiyorum' dedi. Serdar 'hayırlısı olsun' şeklinde cevap verdi. Zaten Beşiktaş'ta Bursaspor'a resmi teklifini vermişti'' ifadelerini kullandı.

INTER, BURSASPOR'A RESMİ TEKLİF YAPTI

Haluk Canatar, Roberto Mancini'nin Serdar'ı transfer etmek istediğini belirterek, ''Inter, Bursaspor'a resmi teklifini verdi. Mancini bana Serdar'la birlikte Türkiye'den bir oyuncuyu daha istediğini söyledi. Zaten Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde de Serdar'ı istiyordu. Serdar'ın Premier Lig'de rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Benim fikrim Türk futbolcularının Premier Lig'e gitmesi yönünde. Yurtdışından kulübe Serdar için ulaşan teklifler var. Bursaspor buna karar verecek'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...