Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'dan salvo: Şenol Güneş'ten nefret edecek

Bursa'dan salvo: Şenol Güneş'ten nefret edecek

SPOR Haberleri

Bursaspor Asbaşkanı Kemal Güler, "Sizin kaptanınız bana yalvardı gelmek için" diyen Beşiktaş'ın Hocası Güneş için sert ifadeler kullandı.

Bursaspor'dan ayrılarak sezon başında Beşiktaş'a gelen Şenol Güneş ile yeşil beyazlı yöneticiler arasındaki söz düellosu sürüyor.

Bursa TV'de yayınlanan bir programı katılan Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, canlı yayında Şenol Güneş'i topa tutu. Güler, "Şenol Güneş diyor ki 'sizin kaptanınız bana yalvardı beni alın' diye. Kendisi Bursaspor'da teknik direktörken Beşiktaş yöneticilerle görüşmüş. Bu hangi spor adamlığına, hangi bu kadar dürüst olduğunu iddia eden bir adamın açıklamalarına yakışır" dedi.

'Volkan Şen'i zor duruma soktu'

Şenol Güneş'in bu sözleriyle, şu anda Fenerbahçe'de forma giyen Volkan Şen'i zor duruma soktuğunu savunan Güler, şöyle devam etti: "Volkan Şen şu an başka takımda oynuyor. Seversin sevmezsin ama o başka takımın milyonlarca taraftarı var. Bu çocuğu ne pozisyona soktu! 'Beşiktaş'a gitmek için can atıyordu, demek ki en son çare gördü' demeyecek mi Fenerbahçe taraftarı. Şenol Güneş ayrıldığı zaman işin içindeki Beşiktaşlılar ondan nefret edecek. Trabzon'da taksiye binin ve 'Şenol Güneş' deyin, herkes ondan nefret ediyor."

'Alacağı kalmadı'

'Şenol Güneş'in Bursaspor'da alacağı kaldı' iddialarına da açıklık getiren Kemal Güler, "Bizden yıllık 1 milyon 200 bin euro net maaş aldı. Artı maç primlerinin tamamını aldı. Ayrıldıktan sonrada biz en son Fenerbahçe maçının primini kendisine gönderdik. Bir lira alacağı kalmadı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...