Sneijder: "Tersini ispatlamak için çok çalışacaktır"

Sneijder: "Tersini ispatlamak için çok çalışacaktır"

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'na çağrılmayan Fenerbahçeli Robin van Persie'nin çok çalışarak yeniden milli formayı giyebileceğini söyledi.

Wesley Sneijder, Hollanda'nın Galler ve Almanya'yla yapacağı hazırlık maçları için bulunduğu ülkesinde, Robin van Persie'nin kadroya alınmamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
      
Sarı-lacivertli futbolcunun neler hissettiğini iyi bildiğini, 2 yıl önce kendisinin de benzer bir durum yaşadığını kaydeden Sneijder, "Bu tür durumlarda iki şey yapabilirsin. Ya yaşananları irdeler ya da çok çalışırsınız. Ben ikincisini yaptım. Çünkü Dünya Kupası'na gitmek ve turuncu formayı giymek istiyordum. Van Persie de aynı anlayışa sahip. O da teknik direktöre tersini ispatlamak için çok çalışacaktır" diye konuştu.
      
Robin van Persie ile görüştüğünü ama neler konuştuklarını açıklamayacağını dile getiren Sneijder, "Konuştuklarımız aramızda kalacak. Her şeyi büyütmememiz lazım. Herkes konu hakkında her şeyi söyledi ve yazdı. Bunun bitmesi lazım" ifadelerini kullandı.
      
Van Persie'ye söylenen her şeyi dinlememesi tavsiyesinde bulunduğunu anlatan sarı-kırmızılı futbolcu, "O kalitesini biliyor ve oyununa odaklanmalı. Milli takımda oynayacağı zaman kendiliğinden gelir" şeklinde görüş belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...