F.Bahçeli yıldızdan şok: Sinir bozucu

F.Bahçeli yıldızdan şok: Sinir bozucu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec, ülke basınına Vitor Pereira'nın tercihlerini eleştiren açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın gelmesinin ardından süre almakta zorlanan Çek savuma oyuncusu Michal Kadlec, ülke basınına açıklamalarda bulunurken, Portekizli teknik adamı eleştirdi.

''ŞU AN AYRILMA GİBİ BİR PLANIM YOK''

Michal Kadlec, Fenerbahçe'den şu an için ayrılmayı düşünmediğini söylerken kendisine henüz beklediği şansın gelmediğini ''Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşmem var ve buna bağlı kalmak istiyorum. Yeniden forma şansı bulacağıma inanıyorum. Şu an ayrılma gibi bir planım yok. Oynamak istiyorum ve tabi ki oynamamak can sıkıcı. Birçok maç oynuyoruz ancak ne yazık ki bana henüz şans gelmedi'' sözleriyle dile getirdi.

''MANTIKLI BİR SEBEBİ YOK''

Çek savunma oyuncusu Vitor Pereira'nın kendisine neden şans vermediğini anlamadığını söylerken, ''Ben de bu konu üzerine düşünüyorum. Bu hoca ile benim aramdaki bir durum. Oynamamak sinir bozucu. Açıkçası oynayamıyor olmamın benim için mantıklı bir sebebi yok ancak hocanın kararını kabul etmek zorundayım.İsmimi 11 tahtasında görmeyi ben de bekliyorum. Şu ana kadar olmadı. Umarı sezon sonuna kadar daha sık forma giyerim'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon ligde sadece 3 maçta süre alabilen 30 yaşıdaki savunma oyuncusunun Fenerbahçe'deki sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...