Binbir imza Alex

Binbir imza Alex

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin efsane oyuncusu konuşuyor, kulüp yalanlıyor. Kaptan delilsiz konuşuyor, Fenerbahçe ise her açıklamanın altına belgesini ekliyor

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe ile Alex de Souza arasındaki söz düellosunda son hamle kulüpten geldi. Sarı-lacivertliler, "Sevilla maçının primlerini alamadık" açıklamasıyla Başkan Aziz Yıldırım'ı zan altında bırakan eski kaptana bir kez daha belgeleriyle cevap verdi. Alex'in çok ağır iddialarının ardından ödemelerin yapıldığına dair belgeleri yayınlayan Fenerbahçe Kulübü, "Bu imzalar benim değil. Benim imzam 2004'ten beri hiç değişmedi" sözleriyle kendilerine sahtekârlık suçlaması yönelten sambacıya bir kez daha delilli cevaplar sundu. Alex'in Fenerbahçe'de görev aldığı dönemde imzaladığı birbirinden farklı evrakları kamuoyuyla paylaşan sarı-lacivertliler, tecrübeli oyuncunun bir değil birden fazla değişik imzası olduğunu net bir şekilde ortaya koydu.
Bilirkişi araştırıyor
Alex'in önüne sunulan evrakları farklı şekillerde kategorize edip hepsine farklı imzalar attığı görüldü. Brezilyalı yıldızın kulüp içi disiplin talimatlarının alındı belgelerinde farklı, Türkiye Futbol Federasyonu'na sunulan resmi belgelerde farklı, kulüpten tahsil ettiği prim makbuzlarında farklı imzalar kullandığı hususları ortaya çıktı. Fenerbahçe Kulübü, Alex'in kendinden menkul sebeplerle farklı imzalar kullandığını belirtirken, hukuk departmanı tarafından gerekli inceleme ve adli sürecin başlatıldığını ifade etti. Bu evrakların hepsinin bilirkişiye tevdii edildiği ve imzaların Alex'e ait olup olmadığı hususunda rapor istendiği vurgulandı. Bilirkişi raporunun hukuki çerçevede kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı.
Binbir imza Alex
TEK İMZASI YOKMUŞ
Fenerbahçe Yönetimi, kulübün sitesinden Alex'in çeşitli zamanlarda attığı imzalardan örnekler yayınladı. Brezilyalı oyuncunun bir değil, birden çok imza kullandığı net bir şekilde ortaya çıktı. 


DEİVİD DE ALEX'İ YALANLADI


Alex'e bir yalanlama da Deivid'den geldi. Fenerbahçe'nin eski golcüsü, "Her ödememi zamanında aldım. Bize verilen her söz gerçekleşti. Başkan Aziz Yıldırım maç öncesi söylediği primin fazlasını maçtan sonra taahhüt etti. Sevilla primini de ödedi. Alex'in kontratında herhangi bir ekstra prim varsa ben onu bilemem. Ancak benim de olduğum yerde verilen prim sözlerinin hepsi ödendi. Benimle olan her şey Aziz Yıldırım tarafından yerine getirildi" açıklamasında bulundu. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...