Beşiktaş gollerini şifresi!

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş gollerini şifresi!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ta gol perdesinin aralanması taraftarı sabırsızlandırıyor. Siyah-beyazlılar gol sessizliğini 60. dakikadan sonra gol şölenine dönüştürüyor.

Şenol Güneş'in sezon başında Beşiktaş'ın komutasını almasının ardından takımın oynadığı pozitif futbol otoritelerden tam not alırken, istatistiklerde ise gol dakikalarının istikrarı her geçen gün daha da beliriyor.
 
LİGİN EN GOLCÜSÜ BEŞİKTAŞ
 
Ligde 11 haftada topladığı 26 puanla zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, her geçen hafta yerini sağlamlaştırıyor. Liderlik yolunda rakip ağlara 28 gol kaydeden siyah-beyazlılar şu anda ligde en golcü takım konumunda. Şenol Güneş ve öğrencilerini ise rakip ağlara 25 gol kaydeden Galatasaray takip ediyor.
 
ŞİFRE 60. DAKİKA
 
Beşiktaş, 11 haftada rakip ağlara 28 gol kaydederken bu gollerin dakikaları da siyah-beyazlıların oyun planını ve oyuna hangi dakikalarda daha iyi konsantre olduğunun kanıtı olarak göze çarpıyor. Özellikle pas trafiği bakımından ligin en iyileri arasında yer alan kara kartallar, 60. dakikadan itibaren gol yağdırıyor. Rakip ağlara karşılaşmaların 1 ila 15'nci dakikalarında 3 gol kaydeden siyah-beyazlı futbolcular, 16 ila 30'uncu dakikalar arasında 4, 31 ila 45'nci dakikalar arasında rakip ağlara 2 gol kaydetti. Yani ligde geride kalan 11 haftada rakiplerinin filelerini 28 kere havalandıran Şenol Güneş ve öğrencileri, bu 28 golün 9'unu ilk yarıda kaydetti. Kalan 19 golün 3'ünü 46 ila 60'ncı dakikalar arasında atan Beşiktaş'ın, 61'nci dakikadan 90'ıncı dakikaya kadar ise rakip fileleri 16 kere havalandırması istatistiklerde ön plana çıkıyor. Oynadığı kritik karşılaşmalarda taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takım 60. dakikadan sonra ise futbolseverlere bol gollü maçlar izlettiriyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...