Guardiola'ya yılık 24 milyon euro!

Guardiola'ya yılık 24 milyon euro!

SPOR Haberleri

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Bayern Münih'in, sözleşmesini uzatmak için Pep Guardiola'ya astronomik bir teklifte bulunduğunu iddia etti.

Pep Guardiola gelecek sezon hangi takımı çalıştıracak?
 
Başarılı teknik adam ile Premier Lig kulüplerinden Manchester City yakından ilgileniyor. Chelsea yönetiminin de, Jose Mourinho'nun yerine Pep Guardiola'yı göreve getirme planları yaptığı öne sürülüyor. Ancak Bayer Münih'in, Guardiola'yı kolay kolay elinden bırakmaya niyeti yok. İngiliz basınına göre Bayern yönetimi, halen dünyanın en çok kazanan teknik direktörü Guardiola'ya, astronomik yeni bir kontrat teklifinde bulundu. Daily Mirror gazetesine göre, Guardiola'ya Bayern'in başında kalması için yıllık 24 milyon Euro önerildi. Gazete, son dönemde takımın gidişatından çok memnun olan Guardiola'nın bu cömert teklifi kabul etmeye yakın olduğunu yazdı.
 
Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenige, Guardiola'dan devre arasına kadar kendilerine olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermesini istemişti. Menajeri ise başarılı teknik adamın nasıl bir karar alacağını kendisinin de bilmediğini söylemişti.
 
(NTV Spor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...