Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'a hoca dayanmıyor!

Trabzonspor'a hoca dayanmıyor!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Şota Arveladze de uzun dönemli kalamadı.

Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan ve bordo-mavili kulübün tarihine adını yazdıran Şota Arveladze, "yuvam" diyerek 18 yıl sonra teknik adam olarak döndüğü kulübünde sadece 132 gün görevde kalabildi.


Trabzonspor ile sezon başında sözleşme imzalayan başarılı teknik adam, bordo-mavili takımın başında 11'i ligde 4'ü UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde olmak üzere toplam 15 maça çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Şota Arveladze yönetimindeki Trabzonspor, Avrupa'dan 2. ön eleme turunda elendi, ligde ise 11 hafta sonunda 14 puanla 12'inci sırada kendine yer bulabildi. Ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan bordo-mavililer, Şota Arveladze yönetiminde 11 maçta 14 gol attı, 15 golü kalesinde gördü.


HACIOSMANOĞLU'NUN 7. TEKNİK ADAMI


Bu arada Sadi Tekelioğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 2.5 yıllık görev süresinde çalıştığı 7'inci teknik adam olacak. Mayıs 2013'te göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolunay Kafkas'ın görevine son vererek Mustafa Akçay'ı göreve getirdi. Hacıosmanoglu, daha sonra sırasıyla Hami Mandıralı, Vahid Halilhodziç, Ersun Yanal ve Şota Arveladze ile çalıştı. Bordo-mavililerde Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Sadi Tekelioğlu, Hacıosmanoğlu'nun başkanlığı döneminde çalışacağı 7'nci teknik adam olacak.


11 SEZONDA 9. KEZ


Trabzonspor'da 2015-16 sezonu başında Ersun Yanal'ın yerine göreve gelen Shota Arveladze 11.hafta sonunda görevinden ayrıldı. Böylece Trabzonspor'un son 11 sezonunda 9.kez sezon içinde teknik adam değişikliği oldu. Trabzonspor'un son 11 yılında sadece Şenol Güneş sezonu tamamlamayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...