Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş kalecisini İspanya'da buldu

Beşiktaş kalecisini İspanya'da buldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş yeni kalecisini İspanya'da buldu! Siyah beyazlıların ilk adayı Deportivo La Coruna forması giyen Fabricio Agosto Ramirez...

Devre arası transfer döneminde kadrosuna yabancı bir file bekçisi katmak için çalışmalar yürüyen Beşiktaş yönetimi, rotasını İspanya'ya çevirdi. Bir süredir adaylar arasında tercih yapmaya çalışan siyah beyazlılar Deportivo forması giyen İspanyol kaleci Fabricio Ramirez'i transfer etmek istiyor.

Kısa adı Fabri olan 27 yaşındaki file bekcisinin kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. Siyah beyazlılar ilk aşamada İspanyol oyuncuyu devre arasında transfer etmeyi planlıyor. Ancak oyuncu için bonservis bedeli ödemek istemeyen yönetimin Deportivo ile anlaşamaması halinde transfer sezon sonuna da kalabilir.

Yönetim devre arası transfer döneminde hem Deportivo kulübü ile hem de Fabri ile masaya oturacak. Tarafların mütabakata varması halinde Fabri transferi gerçekleşecek.

Geçen sezon 31 maçta görev yapan Fabri, bu sezon sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemedi. Sezon başında sağ dizinden sakatlanan 27 yaşındaki oyuncunun tedavisinin tamamlanmak üzere olduğu öğrenilirken, kısa süre içinde sahalara dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş Kaleci Antrenörü Jose Sambade'nin de yakından tanıdığı Fabri için olumlu rapor verdiği öğrenildi. Sambade, Deportivo'da görev yaptığı dönemde İspanyol oyuncunun antrenörlüğünü yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...