Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor ile Gaziantepspor maçı ile ilgili soruşturma başlatıldı

Trabzonspor ile Gaziantepspor maçı ile ilgili soruşturma başlatıldı

SPOR Haberleri

Hakem Çağatay Şahan ile yardımcılarının soyunma odasında alıkonulduğu Trabzonspor ile Gaziantepspor maçıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında hakem Çağatay Şahan ile yardımcılarının soyunma odasında alıkonulduğu ve Avni Aker Stadı'ndan çıkmalarına izin verilmediği iddialarını araştıran Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.


Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 2-2 sonuçlanan Gaziantepspor maçı sonrasında hakemlerin soyunma odasında alıkonulduğu ve stattan çıkmalarına izin verilmediği iddiaları nedeniyle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bordo-mavili yöneticilere ağır cezalar vermesinin ardından Trabzon Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlatmıştı.
Trabzon Başsavcı Vekili Mustafa Akbulut, TFF'den cezaların gerekçesiyle ilgili bilgi ve belge, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden de kamera kayıtlarını istemişti. Başsavcı vekili, maç sonrasında hakemlerin soyunma odasına kilitlendiği ve alı konulduğu iddiaları da sormuştu.
TFF'den ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bilgiler doğrultusunda değerlendirme yapan Başsavcılık, hakemlerin hürriyetini kısıtlama ve birden fazla kişiyle kamu görevlisini alıkoyma suçlamasıyla soruşturma başlattı. Delillerin toplanmasının tamamlanmasının ardından olayla ilgili iddianame hazırlanarak mahkeme süreci başlayacak. 


HACIOSMANOĞLU 7 YIL CEZA ALABİLİR 


Edinilen bilgilere göre Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve olaya karışan yöneticiler, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...