Selçuk ve Burak'ın sözleşmesindeki o madde kalktı

Selçuk ve Burak'ın sözleşmesindeki o madde kalktı

SPOR Haberleri

Selçuk ve Burak ile kontrat yenilenirken, "Ücretiniz Euro cinsinden olacak ama her yıl ağustostaki kur üzerinden hesaplanacak" maddesi konmuştu.

Galatasaray ile sezon sonu bitecek sözleşmesi, 2018 yazına kadar uzatılan Hakan Balta'nın yıllık ücretini Euro kurundan belirleyen Dursun Özbek yönetimi, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kontratlarında da değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Ünal Aysal yönetimi, Mayıs 2014'te Selçuk ve Burak'ın 2019 yılına kadar uzatılan mukavelelerine, "Euro cinsinden ödenecek bedeller, her yıl Ağustos ayındaki kur üzerinden hesaplanacak" notunu düşmüş ancak herhangi bir yerli oyuncu ile Euro üzerinden sözleşme imzalandığı takdirde ödemelerin günlük kur üzerinden yapılacağı sözünü vermişti. 


BURAK&SELÇUK İÇİN SABİT KURA SON!


Kur artışından etkilenmemek için Ağustos'un son günündeki Euro kuru üzerinden lira ödemeyi planlayan Galatasaray'da yeni yönetim Balta'nın sözleşmesini Euro olarak belirleyince Selçuk ve Burak da günlük kura terfi etti. Bu sezon 2 milyon 750 bin Euro yıllık ücret ve 25 bin Euro maç başına alan iki futbolcuya, her yıl 50 bin Euro artışla 2018- 2019 sezonu sonuna kadar 5 yıllık sözleşme imzalatılmıştı. Dursun Özbek yönetimi, Selçuk ve Burak'ın alacaklarını bugünden itibaren Euro olarak hesaplarına yatırmak zorunda. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...