Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira olumsuz yorumlara aldırmıyor

Pereira olumsuz yorumlara aldırmıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, oynattığı futbolla eleştirilirken, Portekizli çalıştırıcı yapılan olumsuz yorumlardan hiç şikayetçi değil…

Bundan önceki takımlarında da buna benzer durumlarla karşı kar- şıya kaldığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Futbol böyle bir oyun. İyiyseniz sizi gökyüzüne çıkarırlar. Eğer kötüyseniz yerle bir olursunuz. Bu da bizim yaptığımız mesleğin bir cilvesi. Ben bu eleştirilere fazlasıyla alıştım" şeklinde konuştu. 


RÜZGAR TERSİNE DÖNECEK
F.Bahçe'deki görevinden şikayetçi olmadığının altını çizen Pereira, "Mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim. Ben buraya şampiyon olmak için geldim ve bana güvenenlere verdiğim sözü de tutacağım" ifadelerini kullandı. Portekizli hocanın, futbolcularla yaptığı toplantıda öğrencilerine "Yapılan eleştirilere fazla kulak asmayın. Siz çalışmanıza ve futbolunuza odaklanın. Zamanla bu rüzgarı tersine çevireceğiz" dediği öğrenildi.  (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...