Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın yeni rotası belli oldu

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın yeni rotası belli oldu

SPOR Haberleri

Deportivo'da istediği süreyi alamayan 27 yaşındaki kaleci için Şenol Güneş onay verdi

HÜSEYİN?EROĞUL
Tolga Zengin ve Günay Güvenç'in yanına bir kaleci daha transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetimi arayışlarını sürdürüyor. Devre arasında Tolga Zengin'i güçlü bir isimle yedeklemek isteyen siyah-beyazlıların göz koyduğu son isim Deportivo La Coruna'nın 27 yaşındaki kalecisi Fabri oldu. Bu sezon kulübünde beklediği süreyi bulamayan ve ayrılmaya karar veren İspanyol kaleci için Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği öğrenildi. Tecrübeli eldivenle bir araya gelerek şartlarını sunacak olan yönetim, el sıkışılamaması halinde Arsenal'de yedek bekleyen David Ospina ile görüşecek. Petr Cech'in gerisine düştüğü için Arsenal'den ayrılmak isteyen Kolombiyalı milli kaleci yapılan ilk temasta siyah-beyazlıların teklifine olumlu yaklaşmış ancak "Aralık ayında yeniden masaya oturalım" demişti.
Yolcular netleşti
Beşiktaş'ta devre arasında oynamayan isimlerle yollar ayrılacak. Siyah-beyazlılar, Ramon Motta, Pedro Franco ve Alexander Milosevic'le sezonun ikinci yarısında devam etmeyecek. Genç stoperlerden gelir elde etmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, Pedro ve Milosevic'i kiralık gönderebileceği kulüp arayışlarına devam ederken, bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Dusko Tosic'e de teklif gelmesi halinde ocak ayında yol verecek. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...