Şota ikiz kardeş kurbanı!

Şota ikiz kardeş kurbanı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da görevine son verilen Şota Arveladze'nin görevine başarısız sonuçlar nedeniyle son verildiği zannedilirken gerçek çok başkaydı.

Trabzonspor'da beklenen gelişme dün yaşandı ve Şota Arveladze ile yollar resmen ayrıldı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından başta yerel basın olmak üzere şehirde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gürcü futbol adamının görevine son verildiği bordo mavililerin resmi internet sitesinden duyuruldu. Ancak gerçek çok başkaydı.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Şota'nın görevine kötü gidiş nedeniyle değil, muhalifler ile yemek yediği için son verdi. Burada da ciddi bir yanlış anlaşılma vardı.
Şota ikiz kardeş kurbanı!

HACIOSMANOĞLU YANLIŞ ANLAMIŞ
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalefet eden kanatta bulunan eski başkan Faruk Özak, Şota Arveladze ile bir yemek yemek istedi. 
Şota daveti kabul etti ancak yemeğe kendisi yerine ikiz kardeşi Arçil'i gönderdi. Bu yemekten haberdar olan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yemek yiyenin Şota olduğunu düşünerek görevine son verdi. Yani Şota art arda alınan kötü sonuçların değil ikiz kardeşinin kurbanı oldu.


132 GÜN KALDI, 15 RESMİ MAÇA ÇIKTI
Şota Arveladze, bordo mavililerde görevde kaldığı 132 günde 15 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 6 mağlubiyet 3 beraberlik 6 galibiyet alan Gürcü teknik direktör, ligde sadece 14 puan toplayabildi.
Şota ikiz kardeş kurbanı!

Tek yumurta ikizleri olan Arçil (solda) ve Şota Arveladze kardeşler sık sık karıştırılıyor!


200 BİN EURO FESİH BEDELİ ÖDENECEK
Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yaptığı açıklamada Şota Arveladze'ye sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin Euro ödeneceğini bildirdi.
Şota ikiz kardeş kurbanı!

SADİ TEKELİOĞLU: ALTYAPI ANTRENMANINDA İKEN ARADILAR
Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör bulunana kadar takımı çalıştıracak olan Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, ilk antrenmanına dün akşam çıktı. 
Tekelioğlu, sportif direktör Süleyman Hurma'nın da izlediği idman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenman öncesi oyuncularla bir görüşme yaptığını belirterek, "Biz kulübün hocasıyız. Alt yapıda antrenman yaptırdığım sırada bir telefon geldi. A takımda böyle bir durum hasıl olduğu ve ihtiyaç duyulduğu için biz de geldik. Biz Trabzonspor'un geçmişte olduğu gibi her zaman içerisinde olmuş bir insanız. Görev verildi. Bunun süresi nedir, ne değildir bunu konuşmaya gerek yok. Bir gün de olabilir bu süre. Sonuçta ben Trabzonspor'un sözleşmeli antrenörüyüm. Başkanımızdan talimat geldi. Biz de antrenmanı yapacağız" dedi.


"ŞOTA İLE GÖRÜŞMEME GEREK YOK"
Sadi Tekelioğlu, görevden ayrılmasının ardından Şota Arveladze ile görüşmediğini belirterek, "Futbolcularla görüşme yaptık, sohbet ettik. Şota Arveladze ile henüz görüşmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi değilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduğum için burada Şota hocayla görüşülmeyecek bir durum söz konusu değil" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...