Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski, İtalyanlar'ı şaşırttı!

Podolski, İtalyanlar'ı şaşırttı!

SPOR Haberleri

İtalyanlar Lukas Podolski için Inter-Galatasaray kıyaslaması yaptı, yankı uyandıran şu anki performansına şaşırdı.

Lukas Podolski'nin Galatasaray formasıyla sergilediği performans Çizme'de şaşkınlık oluşturdu. Geçtiğimiz sezon Arsenal'den kiralık olarak Inter forması giyen oyuncu fazla etkili olamamış, 5 ay boyunca 18 maçta forma giydiği Milano ekibinde sadece bir gol atabilmişti.
 
Sezon başında geldiği sarı-kırmızılı ekipte şu ana dek henüz 16 kez forma şansı bulmasına karşın, bu maçlarda 7 gol kaydeden Alman yıldız, İtalyanları hayrete düşürdü. Oyuncunun performansını okuyucularına duyuran ülkedeki sitelerde, Poldi'nin Türkiye'de çok daha başarılı olduğunun altı çizildi.
"Bakın! Podolski takımının en golcü ismi oldu" ve "Inter'i unuttu, Galatasaray'da gol yağdırıyor" gibi başlıklarla verilen haberlerde "Kötü Inter parantezini kapattı ve Galatasaray formasıyla yeniden doğdu" ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...