Toni Freixa, 'Salaklık yapılıyor'

Toni Freixa, 'Salaklık yapılıyor'

SPOR Haberleri

Arda Turan için Barcelona'nın gerçekleştirdiği girişimleri eleştiren Toni Freixa, "Bu konuda ya hata ya da salaklık yapılıyor" diye konuştu.

Barcelona'da yazın gerçekleştirilen başkanlık seçiminde, yarışı Josep Maria Bartomeu'ya kaybeden Toni Freixa, Arda Turan konusunda açıklamalarda bulundu. Joan Laporta ve Agusti Benedito ile birlikte yarıştaki bir diğer aday olan Frexia, 28 yaşındaki futbolcu ile ilgili yanlış bir politika uygulandığını savundu.
 
Sakatlanan Rafinha'nın yerine transfer yasağı olmasına karşın milli futbolcuyu oynatabilmek adına FIFA'da gerçekleştirilen girişimleri eleştiren Toni Freixa, kulübün hukuk servisine çattı ve oyuncu için izlenen yolu 'akılsızca' olarak nitelendirdi.
 
Freixa, "Bu konuyla ilgili konuşacak iki ayımız var. Barcelona eğer FIFA'da sonuç alamazsa CAS'a gideceğini duyuruyor. CAS işi çok zor. Çünkü yeterli ehliyete sahip olmadığı bir durumda FIFA'yı suçlayamazsınız. Bu konuda ya hatalı davranılıyor ya da salaklık yapılıyor. Buradan gelecek sonuç nerden baksanız ocak sonrasına düşer. Arda zaten o tarihte oynayabilecek. Yani hiçbir şey değişmeyecek" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...