Obradovic'ten taraftara mesaj var!

Obradovic'ten taraftara mesaj var!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki beşinci maçında yarın Rusya temsilcisi Khimki'yi konuk edecek.

Fenerbahçe Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi A  Grubu'ndaki beşinci maçında yarın Rusya temsilcisi Khimki'yi konuk edecek. 
 
Avrupa Ligi'nde üçer galibiyeti bulunan iki takımın mücadelesi, Ülker  Sports Arena'da saat 21.45'te başlayacak. 
 
Grupta oynanan son 2 karşılaşmada İspanya'nın Real Madrid ve  Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını mağlup eden Fenerbahçe, averajla lider  durumda bulunan Khimki engelini aşarak çıkışını sürdürmek istiyor. 
 
Fenerbahçe'nin yer aldığı THY Avrupa Ligi A Grubu'nda 5. maçlar öncesi  puan durumu şöyle:   
 
Obradovic'in görüşleri 
 
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bu sezon çok iyi basketbol  oynayan bir ekiple karşılaşacaklarını belirterek, taraftara destek çağrısında  bulundu. 
 
Obradovic, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Khimki'nin  takım oyununu sahaya yansıtabildiğini ifade ederek, şunları kaydetti: 
 
 "Bu sezon harika basketbol oynayan bir ekiple karşılaşacağız. Khimki  ilk maçta Real Madrid'e karşı çok rahat bir oyun ortaya koyarak kazandı. Bayern  Münih'e kaybetmelerine karşın çok sert bir maç çıkardılar ve ardından da  evlerinde iki farklı galibiyet aldılar. Rimas Kurtinaitis gibi oyuncularını çok  iyi yöneten bir antrenöre de sahipler. Zor bir maç olacak. Taraftarımızı salona  gelip bize destek vermeye çağırıyorum." 
 
Sarı-lacivertlilerin ABD'li pota altı oyuncusu Ekpe Udoh ise  rakiplerinin Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olduğunu belirterek,  "Oldukça geniş bir kadroları, çok iyi oyun kurucuları ve uzun oyuncuları var.  Cuma gecesi çok zor bir maç bizi bekliyor" şeklinde görüşlerini aktardı. 
 
Öte yandan iki takım arasında Avrupa kupalarında geride kalan 5  karşılaşmanın 2'sini Fenerbahçe kazandı, 3 maçta da Khimki galip geldi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...