Antalyaspor'da İtalyan yıldız Pirlo'nun transferiyle ilgili belirsizlik sürüyor

/ Kaynak: İHA
Antalyaspor'da İtalyan yıldız Pirlo'nun transferiyle ilgili belirsizlik sürüyor

SPOR Haberleri  / İHA

Hasan Ali Ceylan, Andrea Pirlo transferi hakkında bilgisinin olmadığını, başkan Gencer'in kendisinin yürüttüğü özel bir çalışma olabileceğini söyledi.

Birkaç gündür gündeme gelen İtalyan yıldız Pirlo transferi hakkında bir bilgisinin olmadığını söyleyen Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Benim bilgim dahilinde bir durum yok Pirlo ile ilgili. Başkanımız Gültekin Gencer'in benimle paylaştığı bir bilgi de yok. Belki başkanın nezdinde kalan bir bilgi olabilir” dedi.
 
“SON 3 HAFTADA ALINAN SONUÇLAR İSTENİLEN NETİCELER DEĞİL”
 
Antalyaspor'un son 3 haftada aldığı sonuçların istenilen neticeler olmadığını belirten Ceylan, ligin 11. haftasında aldıkları puanlara bakılınca daha önceki senelere göre daha başarılı olsalar da son haftalarda ortaya konulan futbolun tatmin edici olmadığını dile getirdi. Hasan Ali Ceylan, “Kayserispor maçında istenilen bir sonuç alınmasa bile oyun olarak daha önceki birkaç maçtan daha iyi bir oyundu Antalyaspor adına. Ancak daha tempolu, daha çok isteyen, daha çok mücadele eden bir takım olma yolunda yapmamız gerekenler var. Bu konuda da teknik heyetimizle, yöneticiler ve başkanımız nezdinde görüşmeler oldu. Teknik heyetle görüşlerini paylaştı. Olumsuz ve paniğe kapılacak Antalyaspor ile bir durum yok ama düzeltilmesi gereken durumlar var. Bunlara da teknik heyetimiz en kısa süre içerisinde çözüm bulacaktır. Özellikle bu milli takım arasından da faydalanarak” şeklinde konuştu.
 
“TARAFTAR BİZE DESTEK OLMAYA DEVAM ETSİN”
 
Antalyaspor'un iyi futbolculardan kurulu bir takım olduğunu ve taraftarın kendilerini daima desteklemesini istediklerini söyleyen Hasan Ali Ceylan, “Bu takıma çok emek verildi. Antalyaspor taraftarı takımına destek olmaya devam etsin. Her zaman yanımızda olan taraftarın bundan sonra da bizimle olmaya devam etmesini istiyoruz. Biz her zaman Antalyaspor'un yanında olan kale arkası taraftarlarımızın bulunduğu tribünün daha da dolmasını istiyoruz. Tribünlerde yeterli doluluğu göremiyoruz. Teknik direktörümüz Yusuf Şimşek eksik yerleri tespit ediyor ve ona göre önlem alacaktır. Birkaç maçla hemen aşırı hedefler koymamız gerekmediği gibi, birkaç olumsuz sonuçta da hemen umutsuzluğa kapılmamamız gerekir. Antalyaspor büyük bir takım, şehir büyük bir şehir. Buna yakışan düşen her şeyi yönetim kurulumuz yerine getirecektir” diye konuştu.
 
“GALATASARAY MAÇINDA KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYORUZ”
 
Ligde oynayacakları Galatasaray maçı hakkında da görüşlerini paylaşan Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Galatasaray Türkiye'deki 3 büyük kulüpten bir tanesi. Çok geniş ve büyük bir kadroya sahipler. Eşit güçteki iki takımın mücadelesi olduğunu hiç kimse söyleyemez. Futbol sonuçta inanma ve mücadele işi. Antalyasporlu oyuncular ve teknik heyetimizde son haftalarda kötü giden gidişata dur demek için ellerinden geleni mücadeleyi ortaya koyup kendilerine yakışan oyunu sergileyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...