Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Beau Jeu" futbolseverlerin beğenisine sunuldu

/ Kaynak: AA
"Beau Jeu" futbolseverlerin beğenisine sunuldu

SPOR Haberleri  / AA

Fransa'da düzenlenecek şampiyonanın grup aşamasında kullanılacak "Güzel Oyun" isimli top, futbolseverlerin beğenisine sunuldu

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) grup maçlarında kullanılacak top, futbolseverlerin beğenisine sunuldu. Adidas'ın sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Fransızca "Beau Jeu" (Güzel Oyun) ismi verilen topun turnuva tarihinde ilk kez yalnızca grup maçlarında kullanılacağı bildirildi.
 
Topun tasarımında, Fransa bayrağının mavi, kırmızı ve beyaz renklerinin kullanıldığı ifade edildi.
 
Şampiyonluk kupasının simge olarak yer verildiği topun üzerine, EURO 2016 isminin harf ve rakamlarının da ayrı ayrı yerleştirildiği belirtildi.
 
Brezilya'daki 2014 FIFA Dünya Kupası'nda kullanılan "Brazuca"nın özelliklerini taşıyan topun, 18 aylık bir çalışmanın ürünü olduğu aktarıldı. Fransa'da 10 Haziran 2016'da başlayacak şampiyona öncesi, topun bu ay sonunda turnuvaya katılacak ülke federasyonlarına gönderilerek futbolculara 6 aylık bir alışma evresi imkanı tanınacağı kaydedildi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...