Transfer şart

Transfer şart

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, “Ön libero ve forvete alacağımız isimlerle daha güçlü olacağız” derken sarı- kırmızılıların 1 numarasından onay aldı

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını zora sokan, son olarak da Rizespor'a yenilerek zirve yolunda yara alan Galatasaray devre arasında çifte takviye yapacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Başkan Dursun Özbek ile bir araya geldiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların hocasının, “Ara transferde takıma iki takviye şart. Ön libero ve forvete mutlaka transfer yapmalıyız. Bu şekilde daha güçlü olur ve şampiyonluk yolunda daha iddialı oluruz” dediği ve Başkan Dursun Özbek'in bunu olumlu karşıladığı öğrenildi. Transfer döneminin son gününde takımdan ayrılan Felipe Melo'nun yerini dolduramayan Galatasaray, öncelikle devre arasında bir ön libero transfer etmek amacında. Teknik ekip, Brezilyalı futbolcunun yerini takım içinden doldurmaya çalışsa da sertlik seviyesi yüksek maçlarda bunu sağlayamamıştı. Galatasaray'ın arayışta olduğu bir diğer bölge de forvet hattı. Sarı-kırmızılılar birçok yabancı isimle görüşse de Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un yanına alternatif bir isme imza attıramadı.

Özbek de doğrulamıştı
Yönetim, Hamzaoğlu'nun raporundan sonra forvet bölgesi için çalışmalara başlayacak. Başkan Dursun Özbek de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada “Hocamız bize raporunu sunsun. Ona göre devre arasında takviye yapacağız” ifadesini kullanmış ve taraftarın yüreğine su serpmişti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sezonun ilk yarısında takıma girmekte zorlanan Koray Günter, Tarık Çamdal ve Sinan Gümüş'ün ise gelecek tekliflere göre kiralanmasının uygun olacağını düşünüyor. Bu sezon hiç süre alamayan Tarık Çamdal'ın devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde satılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.
Poldi İtalyanları şaşırttı

Lukas Podolski'nin Galatasaray formasıyla sergilediği performans Çizme'de şaşkınlıkla karşılanıyor. Geçtiğimiz sezon Arsenal'den kiralık olarak Inter forması giyen oyuncu fazla etkili olamamış, 5 ay boyunca 18 maçta forma giydiği Milano ekibinde sadece bir gol atabilmişti. Sezon başında geldiği sarı-kırmızılı ekipte şu ana dek henüz 16 kez forma şansı bulmasına karşın, bu maçlarda 7 gol kaydeden Alman yıldız, İtalyanları hayrete düşürdü. İtalyan basını "Bakın! Podolski takımının en golcü ismi oldu" ve "Inter'i unuttu, G.Saray'da gol yağdırıyor" gibi başlıklarla verilen haberlerde "Kötü Inter parantezini kapattı ve G.Saray formasıyla yeniden doğdu" ifadeleri kullanıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...