Veli Kavlak: Futbolu çok özledim

Veli Kavlak: Futbolu çok özledim

SPOR Haberleri

Takımla birlikte çalışmalara başlayan genç oyuncu, "En kısa sürede form tutup takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi

Hüseyin EROĞULVeli Kavlak, yeşil sahalara döneceği günü iple çektiğini söyledi. Yaşadığı ağır sakatlığın ardından 8 ay futboldan uzak kalan yıldız oyuncu önceki gün ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı. Takım arkadaşlarıyla sevincini paylaşan tecrübeli oyuncu, "Çok büyük mutluluk yaşıyorum. Tesislerde zaman zaman beraber vakit geçirsek de saha içinde birlikte olmanın yerini tutmuyor" dedi.. Sakatlığı süresince takım arkadaşlarından ve teknik heyetten çok önemli destek aldığını belirten başarılı oyuncu "Bana bu takımın bir parçası olduğumu hissettiren herkese teşekkür ediyorum. Kısa sürede antrenman formumu yükseltip maç oynayabilecek seviyeye gelmek istiyorum. Futbolu çok özledim" ifadelerini kullandı. Veli, kendisi gibi talihsiz bir sakatlık yaşayan Tolgay için de "Onu en iyi ben anlarım. Umarım Tolgay da yakın zamanda aramıza katılır" temennisinde bulundu.
Kerim sabırla bekliyor
Sakatlığı olmasa da Beşiktaş'ta futbola hasret kalan bir başka isim ise Kerim Frei. Bu sezon forma giydiği toplam 10 maçta 2 gol atıp, 1 asist yapan Kerim, yedek kalmanın kendisini çok üzdüğünü söyledi. Quaresma, Gökhan Töre ve Olcay'ın gölgesinde kalan, toplam 105 dakika süre alabilen genç oyuncu, "Herkes gibi ben de sürekli oynamak istiyorum. Şenol Güneş'in şans verdiği maçlarda da elimden geleni yapıyorum" dedi. Geçen sezon oyuna sonradan girip en çok forma giyen oyuncu olduğunu hatırlatan Kerim, "İnanıyorum ki sabrımın karşılığını alacağım. Önümde çok yetenekli isimler var ama bu bir rekabet. Ben de bu rekabeti kazanmak için elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...