Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, Denayer'le anlaştı! 1 sene daha...

Galatasaray, Denayer'le anlaştı! 1 sene daha...

SPOR Haberleri

Galatasaray Ocak'ta Manchester City ile Denayer için masaya oturuyor...

Performansı ile herkesin yüzünü güldüren Jason Denayer'in mutsuz olduğuna yönelik iddialar ortaya atılsa da Belçikalı oyuncunun gelecek sezon da takımda kalması için devre arasında Manchester City ile masaya oturacağı ortaya çıktı...
 
DENAYER DE KALMAK İSTİYOR, TOP CİTY'DE
 
Sarı-kırmızılı yönetimin, teknik heyetin olumlu raporu ile birlikte Denayer ile görüştüğü ve oyuncunun da kalmak istediğini söylemesi ile birlikte devre arası için Manchester City'den randevu istediği öğrenildi.
 
Geçen sezonu Celtic'te geçiren ve ardından da bu sezon hem kulübünün hem de oyuncunun isteği ile G.Saray forması giyen Belçikalı, Süper Lig'de 5 maçta forma giyip 2 asist yaparken Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta forma giyip 253 dakika sahada kaldı.
 
DENAYER'İN GALATASARAY'A MALİYETİ! 
 
Kiralık bedeli olarak İngiliz kulübüne yıllık 317 bin pound ödenirken Denayer ise 596 bin Euro garanti para ve maç başına da 11 bin pound aldığı G.Saray ile yola bir yıl daha devam etmek isterken devre arasında iki kulübün görüşerek oyuncunun geleceği ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.
 
SATIN ALMA BEDELİ DÜŞÜRÜLMEYE ÇALIŞILACAK
 
Satın alma opsiyonu 20 milyon pound olarak belirlenen ve mayıs ayına kadar zaman koyulan sözleşmesinde G.Saray bir değişiklik de talep edecek bu görüşmede. Manchester City'yi satın alma opsiyonunun azaltılması yönünde ikna etmeye çalışacak olan yöneticiler ayrıca bedel ne olursa olsun Danayer'in satılması halinde belli bir zaman dilimi içinde aynı rakamla önce G.Saray'ın alabilmesi opsiyonu da yeni sözleşmeye eklenmeye çalışılacak. Yıllık kiralama bedeli ve oyuncuya ödenen rakam ise aynı şartlarda yeniden önerilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...