Eskişehirspor'da Sergen Yalçın sesleri

Eskişehirspor'da Sergen Yalçın sesleri

SPOR Haberleri

İsmail Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına giren Eskişehirspor yönetimi, ilk görüşmeyi Bülent Uygun'la yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in son sırasında yer alan Eskişehirspor, kendisini kurtaracak teknik direktörü arıyor.


Alman Michael Skibbe ile yolların ayrılmasının ardından İsmail Kartal'a takımın emanet eden yönetim, beklediğini bulamadı. 4 maçta hiç puan alamayan ve bunun sonucunda istifa eden Kartal'ın yerine teknik direktör arayan kırmızı siyahlıların gündeminde üç isim bulunuyor.


Yönetim ilk olarak bir zamanlar Eskişehirspor'un teknik direktörlüğünü yapmış olan Bülent Uygun ile görüştü. Halen Katar'da Umm Salal takımını çalıştıran tecrübeli hocanın, ilk görüşmede olumsuz bir yanıt vermediği öğrenildi. Uygun'un, Umm Salal yöneticileri ile bir araya gelerek Eskişehirspor'a gelmek için görüşeceği ise iddialar arasında.


SERGEN YALÇIN DAHA ÖNCE ESKİŞEHİRSPOR'DA OYNAMIŞTI
Yönetimin bir diğer hedefi Sivasspor ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor'da da bir zamanlar top koşturan Sergen Yalçın. Kırmızı siyahlıların Yalçın ile de görüşeceği ileri sürülüyor. Eskişehirspor ve taraftarını da yakından tanıyan tecrübeli hocanın gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.


MESUT BAKKAL SEÇENEĞİ DE DÜŞÜNÜLÜYOR
Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u yakından tanıyan isimlerden biri ise Mesut Bakkal. Tecrübeli teknik direktörün şu anda bir takım çalıştırıyor olmaması ise Eskişehirsporlu yöneticilerin ellerini güçlendiriyor. Kırmızı-siyahlı kulübün Uygun veya Yalçın'dan olumsuz cevap alması durumunda Bakkal ile görüşeceği de iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...