Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamza Hamzaoğlu net konuştu: 'Forvet alacağız'

Hamza Hamzaoğlu net konuştu: 'Forvet alacağız'

SPOR Haberleri

Galatasaray lige verilen arayı yine bir hazırlık maçı ile değerlendirecek.

Sarı Kırmızılı ekip bu akşam Bosna Hersek'e giderek, burada FK Sarajova ile yarın bir hazırlık maçı yapacak. Sarı Kırmızılı kafile sabah Bosna'ya hareket edecekti ancak Bosna'daki yoğun sis nedeni ile gidiş akşam saatlerine ertelendi. Galatasaray bu yüzden bugün Bosna'da yapacağı antrenmanı FLorya Metin Oktay tesisleri'nde yaptı.


Galatasaray bu maçta transferindeki bildirim gecikmesi yüzünden oynatamadığı Kevin Grosskreutz da özel karşılaşmada yine forma giyecek ve bu oyuncunun maç eksikliğini gidermesi adına da yeni bir fırsat olacak.


Galatasaray kafilesi yarın öğle saatlerinde Bosna Hersek Türkiye Konsolosluğu'nun vereceği davete de katılacak. Bu davete Hamza Hamzaoğlu ve bazı oyuncular katılırken aynı zamanda FK Sarajevo Teknik direktörü ve takım kaptanı da yer alacak.


Atatürk Havaalanı'nda Bosna'ya hareketten önce açıklamalar yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu; "Bir forvet alacak çalışmalar yapıyoruz" dedi.


Hamzaoğlu; "Transfer yapacakmış gibi hareket ediyoruz, forvet alacağız. Ama bu durum takımımızdaki forvet oyuncularından memnun değiliz anlamı çıkarmasın. 25 gol atan forvete sahip takımımız var..." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...