Podolski ve Gomez şokta!

Podolski ve Gomez şokta!

SPOR Haberleri

Stade de France'da oynanan Fransa-Almanya özel maçının ardından Mario Gomez ile Lukas Podolski de büyük şok yaşadılar.

Fransa ile başkent Paris'te hazırlık maçı yapan Almanya Milli Takımı'nın, kentte meydana gelen saldırıların ardından stattan henüz ayrılmadığı aktarıldı. Alman Haber Ajansı'nın haberine göre, Almanya Milli Takımı karşılaşmanın bitiminden 2 saat sonra da maçın oynandığı "Stade du France'dan" çıkmadı. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ve oyuncuların, soyunma odasında ve stadın koridorlarında bulunduğu kaydedildi.


"Hepimiz sarsıldık ve şoke olduk"


Öte yandan, Alman delegasyonun en hızlı şekilde ülkeden ayrılmak istediği de belirtildi. Joachim Löw, karşılaşma sonrasında Alman Birinci Televizyon Kanalı ARD'ye yaptığı açıklamada, karşılaşmanın kendisi için arka planda kaldığını belirterek, "Hepimiz sarsıldık ve şoke olduk" ifadesini kullandı.


Alman ekibinin güvenlik sorumlusu Hendrik Grosse Lefert de Fransız makamları, Fransa Futbol Federasyonu ve olay yerinde bulunan Alman güvenlik birimleriyle yakın işbirliği içinde olduklarını dile getirerek, "Oyuncular da olayın bilincinde ve hepsi çok gergin. Durumun daha da tehlikeli hale gelmemesini ümit ediyoruz" diye konuştu.


Karşılaşma öncesinde Almanya Milli Futbol Takımı'nın Paris'te konakladığı otele bomba ihbarı yapılmıştı. Alman kafilesinin kaldığı Molitor Oteli'i boşaltılmış, ihbarın asılsız olduğu anlaşılınca kafile 2 saat sonra otele dönmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...