Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu, 'Fenerbahçe'den önce Galatasaray'la görüştüm'

Emre Belözoğlu, 'Fenerbahçe'den önce Galatasaray'la görüştüm'

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, eski takımı Fenerbahçe'de oynayamadığı için üzgün.

Medipol Başakşehir forması giyen yıldız futbolcu Emre Belözoğlu, 'Adil Oyun' programına konuk oldu.


Rıdvan Dilmen'in konuğu olarak Doğuş Üniversitesi'nde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin ligin geride kalan 11 haftada ortaya koyduğu futbolu değerlendirdi: “Oynamadığımdan dolayı üzülerek takip ediyorum, çünkü kendimi çok ait hissetmiştim oraya. Yeni bir hoca yeni bir takım var. Fenerbahçe benim dönemimdeki oyunuyla değil, daha farklı bir yapıya bürünmüş gibi. Bunun için de zaman lazım” dedi.


'AZİZ YILDIRIM CİDDİ TEKLİF YAPTI'
Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemle ilgili bilinmeyenleri de anlattı: “Belki ilk defa anlatacağım bunu" diye sözlerine başlayan Emre; Aziz Yıldırım ile bir dostunun evinde buluştuklarını söyledi. Yıldırım'ın kendisine çok ciddi bir teklif yaptığını belirten tecrübeli oyuncu, "Aziz Başkanı hepimiz tanırız çok sabırlı bir insan değildir. Kendisinden 1 gün izin istedim" dedi. İzin sebenini, 2 ay önce Galatasaray Başkanı ile yaptığı bir görüşme olduğunu vurgulayan Emre, "Galatasaray Başkanı ile 2 ay önce bir görüşme yapıp kendisine 'Bir gün Türkiye'ye dönersem ve Galatasaray beni isterse o zaman belki Galatasaray ile alakalı bir tasarrufum olabilir' demiştim" dedi. Bu söylediğinin o dönem Fenerbahçe'yi tercih etmeyeceği anlamına gelmediğini sözlerine ekleyerek, Galatasaray kendisini istese bile reddedebileceğinin sinyalini veren Emre Belözoğlu, "Ben sadece ahde vefanın karşılığı olarak görüştüm Adnan Polat ile. Bunu Polat'a, Yıldırım'a hatta Terim'e sorabilirler. O dönem Galatasaray beni istemediğini beyan etti. Ondan sonra ben de Fenerbahçe'yi tercih ederek hayatımın en güzel 7-7.5 senesini geçirdim” ifadelerini kullandı. (NTV Spor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...