Toparla artık kendini RvP

Toparla artık kendini RvP

SPOR Haberleri

Formsuzluğu nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Robin van Persie'ye destek veren Portekizli çalıştırıcı, "Güçlü bir şekilde aramıza dön" dedi

M.Emin ULUÇ
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bekleneni veremeyen ve eleştiriler sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Robin van Persie'ye Vitor Pereira'dan destek geldi. Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind'in sırt çevirdiği RvP'ye Pereira sahip çıktı. Daha önce iki defa tartışma yaşadığı tecrübeli golcüyle özel bir konuşma yapan Portekizli çalıştırıcı, "Kimsenin senin kariyerini tartışacak hali yok. Dünyanın en iyi golcülerinden birisin. Sadece zor günler geçiriyorsun ama bu dönemi hep birlikte atlatacağız" diyerek moral aşıladı. RvP'ye ekstra 1 gün izin veren Pereira, "Şimdi ailenle birlikte tatile çık ve kafanı topla. Her anlamda hazır bir şekilde dönmeni istiyorum. Bu takımın sana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. 
Öte yandan ilk 11'deki yeri sallantıda olan Josef de Souza, izin sürecini çalışarak geçirmeye karar verdi. Takımın hücum gücünü yükseltmek isteyen Vitor Pereira'nın 4-1-4-1 dizilişi üzerinde çalıştırmalar yaptırmasıyla Mehmet Topal'ın yedeğinde kalma endişesine kapılan sambacı, antrenör Fatih Yıldız'dan özel bir program istedi. İzin günlerinde ekstra çalışmalara yaparak güç depolamayı hedefleyen Josef, "Bundan sonraki süreç çok daha zorlu geçecek. Bu takımda forma giymenin zorluğunu biliyorum ve yerimi kaptırmak istemiyorum. Bunun için de her türlü fedakârlığı yaparım. Eğer Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynuyorsanız, zamanında dinlenmeyi, zamanında çalışmayı bileceksiniz" ifadelerini kullandı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...