Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onlar Khimki?

Onlar Khimki?

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler nefes kesen maçı galip bitirerek Eurolegue'de sahasındaki üst üste 10. maçını kazandı ve liderlik koltuğuna oturdu

Fenerbahçe THY A Grubu 5. hafta müsabakasında Rus temsilcisi Khimki Moskova'yı 88-83 mağlup etti. Bu sonuçla galibiyet sayısını 4'e çıkaran sarı-lacivertliler grupta liderliğe yükseldi. Fenerbahçe karşılıklı sayılarla geçen ilk çeyreği Vesely'nin smacı ile 23-21 önde geçti. Bobby Dixon'ın üçlükleriyle şov yaptığı ikinci periyot sonunda temsilcimiz soyunma odasına 49-41 önde girdi. Çekişmeli geçen üçüncü çeyrekte Obradovic'in öğrencileri rakiplerinin farkı kapatmasına izin vermedi ve final bölümüne 64-59 üstün başladı.
Son anlar nefes kesti
Son çeyrekte Sloukas ve Vesely'nin sayıları ile skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe son 30 saniyeye 81-78 öndeydi. Dragic'in üçlüğüyle son 17 saniyeye 81-81 eşitlikle gidildi. Sloukas'un serbest atış çizgisinden bulduğu 2 sayıyla üstünlüğü tekrar ele geçiren Fenerbahçe son saniyelerde faul çizgisinden bulduğu sayılarla maçı 88-83 kazandı. Öte yandan  bu sezon rakiplerinden maç başına sadece 4 üçlük yiyen Khimki karşısında Bobby Dixon ilk yarıda 4 üçlükte isabet sağladı. ABD asıllı Türk oyuncu karşılaşmayı 14 sayı 3 asist ve 6 ribaundla tamamladı. Grupta liderliğe yükselen Fenerbahçe bir sonraki Euroleague maçında ise 19 Kasım Perşembe günü deplasmanda Alman temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...