Antoine Griezmann'ın kız kardeşi saldırıdan şans eseri kurtuldu

Antoine Griezmann'ın kız kardeşi saldırıdan şans eseri kurtuldu

SPOR Haberleri

Paris'te terör saldırısı sırasında Antoine Griezmann, Bataclan konser salonunda kız kardeşinin de bulunduğunu ve sağ kurtulduğunu duyurdu.

Fransa ile Almanya A milli futbol takımları arasındaki özel maç sırasında Paris'te yaşanan terör saldırıları spor dünyasını şoke etti.
Karşılaşmayı yöneten İspanyol hakem Antonio Miguel Mateu Lohoz, Paris'teki saldırılarla ilgili "Maç bitene kadar hiçbir şeyi anlamadık" dedi.
Antoine Griezmann'ın kız kardeşi saldırıdan şans eseri kurtuldu

HAKEM LAHOZ: ZOR ANLARDI
İspanyol AS gazetesine konuşan Lahoz, "Maç bitene kadar hiçbir şeyi anlamadık. Bizi stattan çıkarmadıkları için bazı karamsarlıklar ve zor anlar yaşandı ama artık daha rahatız. Zor anlardı. Konuşmak içimden gelmiyor. Olanları televizyondan, basından takip edip anlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


GRIEZMANN: KIZ KARDEŞİM KURTULDU 
Öte yandan İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Fransız futbolcu Antonio Griezmann, Fransa'nın başkenti Paris'teki Bataclan konser salonunda meydana gelen terör saldırısından kız kardeşinin sağ kurtulduğunu duyurdu. Griezmann, sosyal paylaşım sitesinden yayımladığı mesajda, "Tanrıya şükürler olsun, kız kardeşim Bataclan'dan çıkabildi. Tüm dualarım kurbanlar ve onların ailelerine. Yaşasın Fransa" diye yazdı.


GRIEZMANN'IN ATTIĞI TWEETLER:
Sürekli saldırıların kurbanlarını düşünüyorum. Kardeşimi ve Fransızları Tanrı korusun. #ÇokYaşaFransa
Tanrı'ya şükür kız kardeşim Bataclan'dan çıkabildi. Bütün dualarım kurbanlar ve ailelerinin yanında. #ÇokYaşaFransa
Antoine Griezmann'ın kız kardeşi saldırıdan şans eseri kurtuldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...