Mario Gomez'den haber alınamıyor

Mario Gomez'den haber alınamıyor

SPOR Haberleri

Uzun süre sonra Alman Milli Takımı'na seçilen Mario Gomez için Paris gecesi adeta kâbusa döndü.

EURO 2016 hazırlıkları çerçevesinde Paris'te Fransa'yla bir hazırlık maçı yapan ve iki tanesi de maçın oynandığı stat olan Stade de France yakınında patlayan bombaların şokunu yaşayan Almanya Milli takımı bu sabah Frankfurt'a döndü.  
Yetkililer Frankfurt Havalimanı'nda konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Beşiktaş'ın Alman forveti Mario Gomez'e hiçbir takım arkadaşının ulaşamadığı öğrenildi.  
Telefonu uzun süredir kapalı olan, psikolojik yönden çöktüğü ve iyi olmadığı belirtilen Gomez'in kulüpten de kimseyi akşam saatlerinden bu yana aramadığı ortaya çıktı.  
Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Mario Gomez'in durumuyla ilgili olarak FANATİK'e konuştu. Albayrak, yaptığı açıklamada, "Kendisiyle henüz temasa geçmedik. Ancak gün içerisinde bu konuda bir gelişme yaşanabilir" dedi. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...