Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen'den Eskişehirspor'a "hayır" cevabı

/ Kaynak: İHA
Sergen'den Eskişehirspor'a "hayır" cevabı

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehirspor görüştüğü 3 teknik adamdan da hayır cevabını aldı.

İsmail Kartal ile yollarını ayıran Eskişehirspor, görüştüğü 3 tecrübeli teknik adamdan olumsuz cevap aldı. 
Michael Skıbbe ile yollarının ayrılmasının ardından İsmail Kartal'la yola devam Eskişehirspor'da son günler bitmek bilmiyor. Kartal ile yolları ayıran Kırmızı Şimşekler bu sezon 3'ücü teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
 
Eskişehirspor Yönetimi Sergen Yalçın, Bülent Uygun ve Mesut Bakkal ile görüştüğü öğrenildi. Bülent Uygun, çalıştırdığı takım olduğu için yönetimden affını isterken, Sergen Yalçın'ın ise bir süre takım çalıştırmak istemediğinden Eskişehirspor'un teklifini geri çevirdiği öğrenildi. Son olarak Eskişehir'e gelen Mesut Bakkal ile görüşen yönetim, uzun toplantının ardından tecrübeli teknik direktörle de anlaşmaya varamadı.
 
Eskişehirspor'un oyuncu kadrosu ve ligde bulunduğu konum nedeniyle şuanda takım çalışmayan teknik direktörlerin kırmızı siyahlı kulübe gelmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Kulüp yöneticilerin takımın başına tecrübeli bir teknik direktör getirmek için çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...