İngiltere-Fransa maçı oynanacak mı?

/ Kaynak: İHA
İngiltere-Fransa maçı oynanacak mı?

SPOR Haberleri  / İHA

Paris şehrinde yaşanan bombalı ve silahlı saldıralar nedeniyle iptali gündeme gelen İngiltere ile Fransa arasındaki hazırlık maçının oynanacağı açıklandı.

Dün gece Fransa'nın Paris şehrinde yaşanan bombalı ve silahlı saldırılar sonucunda bir çok kişi hayatını kaybetti. Yaşanan olaylardan sonra Euro 2016'ya ev sahipliği yapacak Fransa'nın hazırlık maçı programını iptal etmesi gündeme gelmişti. Hazırlıkları kapsamında 17 Kasım Salı günü oynanması planlanan İngiltere - Fransa karşılaşmasının da iptal edileceği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Fransa Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden karşılaşmanın oynanmasına karar verildiğini açıkladı.
İngiltere ile Fransa karşılaşması 17 Kasım Salı günü Wembley Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Futbolcular sahaya kollarında siyah bant ile çıkacak. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...