Galatasaray Adası'nın kaderi belli oldu

/ Kaynak: İHA
Galatasaray Adası'nın kaderi belli oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası ile ilgili nihai kararını verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili olağanüstü genel kurul toplantısı Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapıldı. 938 üyenin katılımıyla yapılan toplantı sonucunca adanın sosyal tesis olarak kullanılmasına oy çokluğu ile karar verildi.


"YÖNETİM OLARAK BU KARARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"


Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Dursun Özbek, “Genel kurul üyeleri sabırla konuşmacıları dinlediler. Çok değerli fikirler beyan edildi. Bizim genel kurulu yapmamızda maksat üyelerin demokratik bir ortamda üyelerin fikirlerini almak. Büyük bir çoğunlukla Galatasaray Adası'nın eski günlerdeki gibi Galatasaraylılara hizmet edecek bir sosyal tesis olarak kabul edildi. Bütün Galatasaraylıların büyük bir özlemi vardı. İsmi ve verdiği hizmet itibariyle sosyal tesis olarak oluşması için bu manada bir karar çıktı. Yönetim olarak biz şimdi bu kararın takipçisi olacağız. En kısa sürede Galatasaraylılara özledikleri Galatasaray Adası'nı hazırlamak için bugünkü kalitesiyle ve yükselterek hizmete sunmak istiyoruz” dedi.


“ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI SARF EDECEĞİZ”


Çok güzel bir toplantının olduğunu ifade eden başkan Özbek, “Sabırla insanlar dinledi. Son derece demokratik ve Galatasaray'a yakışır bir genel kurul oldu. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu bir sabır meselesidir. Son derece memnunum. Çıkan kararın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnsanlar keyifle Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olarak hizmete girmesini bekliyorlar. Yönetim olarak biz de elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” diye konuştu.


“EN KISA SÜREDE TAHLİYE EDİLECEK”


Tahliye sürecinin söz konusu olduğunu ifade eden başkan Dursun Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Bu konu hukuka gidecek bir konu. Bu manada geçmişte yapılan çalışmalar var. Bu çalışmaların bir kısmında ben de vardım. 30 Kasım'da sözleşme bittiği için yeni bir gündem daha açılıyor. Biz en hızlı nasıl tahliye ederiz onun peşindeyiz. Dolayısıyla ona göre hukukçularımız bu konuda çalışıyor. Nasıl işi takip edeceğimiz konusunda size bilgi veririz. Sadece sunu söyleyeyim en kısa sürede bunu yapacağız. Uzun yıllara dayanan hukuki süreçler bazen amaçtan sapıyor, beklentileri karşılamıyor. Bizim görevimiz en kısa sürede bunu sosyal tesis haline getirmektir.”


“SIRADA SPOR SALONUMUZ VAR”


"Bundan sonra ne gibi projeleriniz olacak?" sorusuna ise Özbek, “Sırada kapalı spor salonumuz var. Bunun için çalışıyoruz. Riva var, peşin sıra. Taçspor'da önemli gelişmeler var. Voleybolu oraya aldık. Verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasındayız. Tek tek onları realize ediyoruz” dedi.


“HER ŞEY SON DERECE POZİTİF GİDİYOR”


Stadın üs kullanım hakkı ile ilgili gelişme oldu mu? sorusuna ise Özbek, “Onunla ilgili gelişme var. Önümüzdeki bir iki ay zarfında onunla ilgili daha doyurucu bilgi veririz. Şu anda konuyla ilgili çalışıyoruz. Her şey son derece pozitif gidiyor. İnşallah hayırlı haberler vereceğiz.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...