Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyük sürpriz! Mancini kesin kararını verdi

Büyük sürpriz! Mancini kesin kararını verdi

SPOR Haberleri

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursasporlu Serdar Aziz'i kesin olarak kadrosuna katmak kararı aldı.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursasporlu Serdar Aziz ve Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'u izlemek için Türkiye ile Katar maçını tribünden takip etti. Mancini maç sonrasında Serdar'ın transferi için somut adım atmak için karar verdi.

Galatasaray'da çalıştığı dönemden itibaren Serdar Aziz'i takibe alan Mancini, 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Haluk Canatar ile daha önce İtalya'da bir araya geldi. Bu kez Katar'da Serdar'ı izleyen Mancini, devre arası için harekete geçme kararı aldı.

Kadrosundaki yabancı sayısı nedeniyle Serdar Aziz'i transfer etse bile oynatamayacak olan Mancini, devre arasında 1 kişilik yer açarak Serdar'ı renklerine bağlmayı hedefliyor. Ocak ayında Serdar Aziz için kontenjanda yer açılamaması halinde Serdar'ın Inter'e transferi sezon sonuna kalacak.

Kaynak : Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...