Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amsterdam'da Barcelona ile dev pazarlık

Amsterdam'da Barcelona ile dev pazarlık

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie takımından izin alarak Amsterdam'da futbol devi Barcelona ile görüştü

Barcelona, Van Persie'nin peşini bırakmıyor... Önceki gün Fenerbahçe'den izin alarak ülkesine giden Van Persie'nin Amsterdam'da İspanyol kulübü yöneticileri ile bir araya geldiği öğrenildi. Hollandalı yıldızı Amsterdam'da menajeri Kees Vos'un karşıladığı ve Barcelona ile yapılan görüşmeyi menajerinin organize ettiği belirlendi. Teknik Direktör Pereira ilebir türlüyıldızı barışmayan ve her fırsatta "Fenerbahçe'de mutlu değilim" 
açıklaması yapan Van Persie'nin İspanyol yetkililere olumsuz bir yanıt vermediği ortaya çıktı. Fenerbahçe'de mutsuz olmasına rağmen taraftarların,yöneticilerin ve herşeyden önemlisi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine çok büyük destek verdiğini söyleyen Van Persie'nin "Kulübümle görüşmeden bir yanıt veremem" dediği belirlendi. 


"DOKTORUMA GİDİYORUM" DİYE İZİN AL
Van Persie'nin Sportif Direktör Terraneo'dan "Sakatlığım geçtikten sonra doktorumla bir daha görüşmedim. Hollanda'da doktoruma kontrol olmak istiyorum" diye izin aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe Yönetimi'nin özellikle Van Persie'ye verilen özel izinden haberdar olmadığı ve bu nedenle bazı yöneticilerin çok kızgın oldukladı belirlendi. Van Persie'nin yarın İstanbul'a döneceği ve haftanın ilk günü yapılacak çalışmada takımdaki yerini alabileceği açıklandı. Ancak yönetimin Barcelona iddialarından dolayı büyük rahatsızlık duyduğu ifade edildi. 


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...