Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çizme'den Aslan'a 2 yıldız

Çizme'den Aslan'a 2 yıldız

SPOR Haberleri

Juventus'ta 3. forvet olan Zaza, Euro 2016'ya gidebilmek için kiralık oynayacağı bir takım arıyor.

Ocak ayında kadrosuna bir santrfor ve bir de ön libero takviyesi yapacak olan G.Saray, gözünü İtalya Serie A ekiplerine çevirdi. Felipe Melo'nun kiralandığı dönemden bu yana Juventus ile iyi ilişkileri olan sarı-kırmızılı kulüp, sezon ortasında bir takıma kiralanması beklenen golcü Simone Zaza için devreye girdi. Sezon başında Sassuolo'dan Juventus'a gelen ancak forma şansı bulamadığı için İtalyan Milli Takımı ile Euro 2016'ya gidebilmek için devre arasında sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen, Zaza'yı Juventus kiralamaya sıcak bakıyor. Listedeki bir diğer isim ise Sneijder'in Melo'nun yerine önerdiği yakın arkadaşı De Jong. Hollandalı oyuncu Milan'dan bonservisini alarak ayrılmak istiyor. 


SİMONE ZAZA KİMDİR?


İtalyan futbolunda "Yeni Luca Toni" olarak gösterilen ve geçen sezon Sassuolo'yu attığı gollerle sırtlayan 24 yaşındaki Simone Zaza, İtalyan Milli Takım kadrosuna kadar yükselmişti. Sezon başında Juventus'un bonservisine 18 milyon Euro ödediği Zaza, takımda üçüncü alternatif kalınca kiralık olarak gitmek istediğini yönetime bildirdi.


NİGEL DE JONG KİMDİR?


Ajax günlerinden beri Wesley Sneijder'in yakın dostu olan Nigel de Jong, 2006-2009 yılları arasında Hamburg forması giydikten sonra Manchester City'e imza atmış ve İngiliz kulübünde 104 maça çıkmıştı. Melo gibi tatlı sert futboluyla tanınan ve orta sahada ikili mücadelelerde sağlam fiziğiyle rakiplerine üstünlük kuran Nigel de


DONK&KWEUKE ASLAN'IN B PLANI


Yapılacak takviyeler için Süper Lig'deki alternatifleri de değerlendiren Galatasaray teknik heyetinin, Çaykur Rizespor ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Kweuke'yi istediği ancak kulübünün yüksek bonservis istemesi nedeniyle bu transfere zor gözüyle baktığı öğrenildi. Galatasaray'da forma giymek isteyen Kasımpaşalı Donk'un ise Selçuk İnan'ın ideal partneri olacağına inanan sarı-kırmızılı teknik heyet, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Hollandalı için Kasımpaşa'nın isteyeceği bonservis bedelininin belirlenmesini bekliyor.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...