Orman: Bizde transfer bitmez

Orman: Bizde transfer bitmez

SPOR Haberleri

Orman, "Beşiktaş'ta transfer çalışması hep devam eder. Scout ekibimiz izlemeler yapıyor" dedi

HÜSEYİN?EROĞUL
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı. Ereğli'de coşkulu taraftarlar tarafından karşılanan Başkan Orman, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Beşiktaş Üniversitesi'nin kurulduğunu açıklayan Orman, "Vodafone Arena'da yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. En çok emek sarf eden birisi olarak bende sabırsızlık var. Birazcık bıkkınlık da başladı. Bir an evvel bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın mutlu olması bizim o harcadığımız emeklerin hepsini ortadan kaldırıyor. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim. Kupayı da orada alalım istiyoruz" ifadelerini kullandı. 
Birliktelik hep sürsün
Geçtiğimiz günlerde Serdar Bilgili önderliğine eski başkanlarla yapılan toplantıyı da değerlendiren Orman, "Bakmayın bazen dışarıdan dedikodular yapılır. Benim camia başkanı olarak görevim herkesi kucaklamak, herkese aynı mesafedeyim. Her şey yolundaydı. İnşallah bu birlik beraberliğimiz devam eder. Güzel bir birliktelik oldu" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde basında çıkan transfer haberlerini yalanlayan Orman, bu konudaki sorulara ise "Beşiktaş'ta transfer çalışması hep devam eder. Biz ara transfer ya da sezon sonu hep devam ederek çalışıyoruz. Devamlı maç izliyoruz. Scout ekibimiz yoğun mücadele içerisinde" diye cevap verdi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...