Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim: Kapımız herkese açık

Terim: Kapımız herkese açık

SPOR Haberleri

Milli Takım hocası, “Yaşa bakmadan futbolculara şans vereceğim. Mayısa kadar her oyuncu kadroya çağrılabilir” vurgusunu yaptı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yaş durumuna bakmadan hak eden bütün futbolculara Milli Takım kadrosunda şans vereceğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Genç ya da yaşlı olmasına bakmadan futbolculara şans vereceğim. Yeter ki hak etsinler. Hak ettiklerine inanayım. Mesele yaş ortalaması ne olursa olsun, milli formanın hakkını vermeye çalışan bir grubun olmasıdır. Milli takım forması kolay giyilecek ya da terk edilecek bir şey değildir. Burası herkes için açık. Herkes gelebilir. 40 yaşındaki birini de getirebilirim, 14-15 yaşındakini de getirebilirim. Avrupa Şampiyonası'na daha 7-8 ay var” şeklinde konuştu. Terim, “Oyuncuların durumuna göre Yunanistan karşılaşması için Ümit Milli Takım'dan da bazı futbolcuları çağırabilirim. Dışarıdan da çağırabilirim. Kadromuzun son durumuna baktıktan sonra net kararımı vereceğim” dedi.
Burası kazanma yeri
Fatih Terim, “Kazanabildiğimiz kadar iyi oyuncu kazanırsak, çok memnun olurum. Milli takım kazanma yeri ama oyuncu kazanma yeri değil. Puan, şampiyonluklar, turnuvalar kazanma yeri. Oyuncu kazanma yeri kulüp. Biz de onların bazılarını bu tarafa alıp uluslararası seviyede deniyoruz. Eğer buraya intibak ederse bizimle devam ediyor. Bazılarına şans veriyorum, bazılarına veremiyorum. Kamp ve antrenmanlarda yeterli olup olmadığını görebiliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...