Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe 3 yıldızla masaya oturacak

Fenerbahçe 3 yıldızla masaya oturacak

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, mukavelesi biten Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'le Nisan ya da Mayıs ayında masaya oturacak.

Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda biten futbolcularla lig sona ermeden hiçbir görüşme yapmıyordu. Bu sezon ise durum farklı gözüküyor.
 
Çünkü sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in sözleşmeleri aynı anda sona eriyor. Yönetimin bu futbolcuların Euro 2016'da boy gösterecek olmalarını da hesaba katarak daha önce bir adım atabileceği ifade ediliyor.
 
Ligin bitimine yakın Nisan ya da Mayıs aylarında bu üç futbolcunun da menajerlerine resmi teklifin yapılması bekleniyor. Her üç futbolcu için de kıran kırana bir pazarlık ortamı oluşturulmayacak. Ancak futbolcuların istekleri de göz önünde bulundurulacak. Teklifin kabul görmemesi halinde Euro 2016 şampiyonası beklenecek. Bu turnuvada gösterecekleri performansla Avrupa'ya gitme durumu oluşmazsa, futbolculara yeni teklif sunulacak. 
 
(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...