Pereira, Volkan'a çalıştı!

Pereira, Volkan'a çalıştı!

SPOR Haberleri

Pereira'nın eleştirilen defansif futbolu tecrübeli kaleciye yaradı. 16 maçın 9'unda gol yemeyen Volkan Demirel, Avrupa'nın başarılı altıncı kalecisi oldu.

Fenerbahçe bu sezon futboluyla eleştirilirken kaleci Volkan Demirel, teknik direktör Vitor Pereira'nın benimsediği defansif anlayışın da etkisiyle takımın en başarılı isimlerinden birisi oldu.
 
Forma giydiği 16 maçın 9'unda gol yemeyen (%56.2) tecrübeli file bekçisi, Avrupa'nın önde gelen 10 liginde yer alan 225 kaleci içersinde en başarılı 6. isim unvanını aldı. 15 maçın sadece 5'inde kalesini gole kapatan Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin kendisine 60. sırada yer bulurken Galatasaray'daki performansından övgüyle söz edilen Fernando Muslera da 16 maçın sadece 4'ünde gol yemeyerek 90. sırada kaldı. Milli Takım'da Volkan Demirel'den kaleyi devralan Başakşehirli Volkan Babacan ise 12 maçta %50'lik başarı oranı ile 26. sıraya adını yazdırdı ve Süper Lig'de yer alan Avrupa'daki en başarılı ikinci isim konumuna yükseldi.
 
(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...