PSG'nin yıldızından bomba açıklama!

PSG'nin yıldızından bomba açıklama!

SPOR Haberleri

Yaşanan terör saldırıları nedeniyle Paris Saint Germain'in yıldızları Edinson Cavani ve David Luiz, Paris'e dönmek istemiyorlar

Yaşanan olaylardan etkilenen Edinson Cavani'nin geri dönmek istemediğini takım arkadaşı Alvaro Gonzalez açıkladı.  
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Uruguaylı oyuncu,"Cavani, takımdakilere bu koşullarda Paris'e dönmek istemediğini söyledi" dedi. 
David Luiz ise saldırı sırasında ailesinin Fransa'da olduğunu ve yaşadıkları olaylardan çok korktuklarını belirterek, "Ne yapacağımı bilmiyorum. PSG için oynamak benim işim ancak Paris'e geri dönmeyebilirim" diye konuştu.
 
"VERRATTİ, PARIS'TE OYNAMAYA DEVAM EDECEK"
 
Öte yandan PSG'nin İtalyan yıldızı Verratti ise Paris'te yaşanan olaylardan ötürü Paris Saint Germain için oynamaktan vazgeçmeyeceğini duyurdu.
Genç oyuncunun menajeri Donato Di Campli, Radio Crc'ye verdiği demeçte: ''Geçtiğimiz Ocak ayında Paris'te Charlie Hebdo saldırıları yaşanmıştı ancak bu saldırı çok daha kötüydü, şok olduk. Verratti, Fransa'ya gitmekten çekinmiyor ve Paris Saint Germain için oynamaya devam edecek" ifadelerini kullandı. 
Son olarak dikkate alınması gereken en önemli şeyin, hayatın devam ettiğini hatırlamak olduğunu söyleyen menajer, EURO 2016'nın da planlandığı gibi Fransa'da yapılması gerektiğini savundu. (Haberturk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...