Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosingwa, Sporting'e gidiyor!

Bosingwa, Sporting'e gidiyor!

SPOR Haberleri

Sporting Lizbon'un Trabzonspor ile yolları ayrılan Jose Bosingwa'yı kadrosuna katmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Trabzonspor ile olan sözleşmesini sonlandırarak bordo-mavili ekipten ayrılan Jose Bosingwa, ülkesinin dev ekiplerinden bir tanesinin formasını giymeye hazırlanıyor. İsmi Galatasaray ile de anılan Portekizli futbolcunun Sporting Kulübü'ne transfer olabileceği öne sürüldü.


Abola gazetesinin haberine göre, teknik direktör Jorge Jesus kendisinin oyun sistemine uyduğunu belirttiği tecrübeli futbolcu için yeşil ışık yaktı. Yeşil-beyazlıların tek endişesinin oyuncunun sağlığı olduğu belirtildi. Bu sezon sakatlık dolayısıyla Mayıs ayından bu yana formadan uzak kalan 33 yaşındaki sağ bekin, bu sıkıntısını atlatması durumunda transfer edileceği ifade edildi.


Transfer sezonu kapalı olan Portekiz'de Bosingwa, Ocak ayından itibaren Sporting forması giyebilecek. Bosingwa geçen sezonki performansıyla, uzun süre uzak kaldığı Portekiz Milli Takımı formasına tekrar kavuşmuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...