Mourinho, Gomez'in peşinde

Mourinho, Gomez'in peşinde

SPOR Haberleri

Chelsea scout raporu 'forvet istiyorum' diyen Jose Mourinho'nun, Beşiktaşlı Gomez'i transfer listesine aldığını ortaya çıkardı.

Premier Lig'de sıkıntılı günler geçiren Chelsea takımının, Beşiktaş'ta harikalar oluşturan Mario Gomez ile ilgilendiği ortaya çıktı. Daily Mail gazetesi Londra Kulübü'nün scout raporunu açıkladı ve içinden Gomez çıktı.


Teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroyu güçlendirmek için gol yollarında etkili bir ismin alınması talimatı verdiği, bunun üzerine beş isimlik bir liste oluşturulduğu öne sürüldü. Ocak ayında yapılacak transfer için Beşiktaşlı Mario Gomez, Napoli'den Gonzalo Higuain, Valencia'dan Paco Alcacer, Atletico Madridli Antoine Griezmann ve Lokomotiv Moskova'dan Oumar Niasse'ın isimleri öne çıktı.


Costa beklentileri karşılayamadı


Diego Costa'dan gerek bu sezon beklenen performansın alınamaması, gerekse oyuncunun saha içi hırçın tavırlarının etkisiyle memnun olunmadığı, Mario Gomez'in ise Fiorentina'da düşüşe geçse de siyah-beyazlılarda tekrar parlayarak Alman Milli Takımı'na yeniden seçildiğine vurgu yapıldı.


Beşiktaş'ta kiralık oynadığı belirtilen oyuncu için Fiorentina ile görüşülmesi gerektiğine dikkat çekildi. Yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sözleşme detaylarına göre oyuncunun Fiorentina tarafından başka bir kulübe satılması halinde, bonservis parasının yüzde 50'sini Beşiktaş'ın alacağı ortaya çıkmıştı. Maviler'i tek düşündüren konunun oyuncunun yıllık yüksek ücreti olduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...