Cüneyt Çakır'a teklif çok

Cüneyt Çakır'a teklif çok

SPOR Haberleri

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu: Cüneyt Çakır'a 3-4 ülkeden teklif geliyor. 'Gelsin bizim final maçlarımızı yönetsin' talebinde bulunuyorlar

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, TRT Spor'da katıldığı 'Stadyum' programında hakemlerin gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı: 
- Cüneyt Çakır'a 3-4 ülkeden teklif var. Gelsin bizim final maçlarımızı yönetsin diye. Bu arkadaşlarımıza kefilim, zaten atamalarını biz yapıyoruz. 
- Asla Cüneyt Çakır'a ceza vereceğim gibi bir ifade kullanmadım. Zaten bizim cezalandırma yöntemimiz bulunmuyor. 
- Hakem hataları oluyor ancak çok candan söylüyorum asla art niyet yok. 
- Kulüplerin hakemlerimize bakış açısı ise ne yazık ki biraz art niyetli. 


FİZİKİ MÜDAHALE YOK, DAVA DA YOK
Kuddusi Müftüoğlu, Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşması sonrası yaşananlar hakkında ise ilk kez değerlendirmelerde bulundu. İşte o olaylara ilişkin Müftüoğlu'nun yaptığı açıklamalar: 
- O gece UEFA yetkilileri ile yemekte olduğum için telefonlara çok geç dönebildim, hakem arkadaşımız Çağatay Şahan'ı biraz geç aradım. 
- Hakemler her maç sonu kapıyı kilitler. Stattan en son hakemler ayrılır. 
- Kapı önünde oluşan yığılma nedeniyle çok geç dışarı çıktılar. Fiziki bir müdahale olmadı. 
- TFF, arkamızda durarak gerekli cezaları verdi. Bu nedenle maçlara geç çıkma düşüncesi olmadı. Arkadaşlarımız dava da açmayacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...