Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan 'devam' dedi

Başkan 'devam' dedi

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu bugünden itibaren listesini oluşturmak için çalışmalara başlayacak

İbrahim Hacıosmanoğlu, 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlık için adaylığını koyacağını resmen açıkladı. Önceki gün düzenlediği basın toplantısında "Mahkemeye göre biz görevde değiliz. Birçok sıkıntıyla uğraşıyoruz. Ben bu şartlar altında nasıl başkanlık yapayım" diyerek çekimser ifadeler kullanan Hacıosmanoğlu kesin kararını dün gece geç saatlerde verdi. Kurmaylarıyla ve camianın önde gelen isimleriyle görüşen Hacıosmanoğlu yakın çevresine, "Ben kendime kulübü borç içinde bırakıp kaçtı dedirtmem" diyerek yeniden adaylık sinyalini zaten vermişti. Başkan dün gece bunu ilan etti. Hacıosmanoğlu'nun bugünden itibaren listesini oluşturmak için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.  
Hekimoğlu da faaliyette
Şu ana kadar adaylığını resmen açıklayan diğer isim olan Celil Hekimoğlu da görüşmelerini sıklaştırdı. Başkan adayı olması muhtemel Sebahattin Çakıroğlu'nu listesine alan Celil Hekimoğlu, önceki akşam da Mayıs 2013'deki kongrede başkanlık için yarışan Metin Atasoy ve Hakan Kulaçoğlu ile yemekte bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Bordo-mavili camiada büyük bir bütünleşme beklentisi olduğunun altını çizen Celil Hekimoğlu, "Camianın bütünleşmesi konusunda attığımız bu adımların gereken sonucu vereceğine inanıyoruz" dedi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...