Grosskreutz: Herkes beni konuşacak

Grosskreutz: Herkes beni konuşacak

SPOR Haberleri

Sarajevo maçında forma giyen Alman oyuncu, “Ocak ayına kadar yüzde yüz hazır olacağım. Performansım-la kendimden söz ettireceğim” dedi

Transferin son gününde Borussia Dortmund'dan Kevin Grosskreutz'u transfer eden G.Saray, gerekli evrakları FIFA'ya eksik gönderince Alman oyuncuya lisans verilmemişti. Ocak ayına kadar sadece antrenmanlara çıkan Grosskreutz, önceki gün Sarajevo ile oynanan dostluk maçında görev yaptı. Alman oyuncu, “Tabii ki bu tarz hazırlık maçları benim için özel olarak daha fazla anlam taşıyor. Dolayısıyla bu maçlarda elimden gelenin fazlasını vermek zorundayım. Yüzde yüz sahada elimden gelen her şeyi vermeye çalışıyorum” dedi. Grosskreutz, “Kendimi ocak ayı için hazır hissediyorum. O zaman kadar çok çalışarak elimden gelen her şeyi yapacağım. Daha sonra da ocak ayında formama kavuşacağım. Herkes beni konuşacak” açıklamalarında bulundu. Alman futbolcu, 3-3 biten Sarajevo karşılaşması için ise “2-0 öne geçtikten sonra bu kadar kolay rakibin 3-2 öne geçmesine izin vermemeliydik” ifadelerini kullandı.
Sinan: Zemin kötüydü
Sarajevo karşılaşmasında fileleri havalandıran Sinan Gümüş de kendileri için iyi bir hazırlık mücadelesi olduğunu söyledi. Genç futbolcu, “Gol attığım için mutluyum. Zemine bakarsanız aslında çok kötü bir zemin vardı. O yüzde birkaç pozisyonda gol vuruşu bulamadık. Yine bu maçı kazasız, belasız, sakatlık yaşanmadan geçti” dedi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...